Vinken is gerenommeerd dealer van de volgende merken caravans en campers

Heeft u vragen over bepaalde merken en of types? Stel uw vraag aan een van onze medewerkers

Knaus Caravans

Knaus is al ruim 50 jaar een bekend en betrouwbaar merk in de caravanwereld. Knaus staat voor kwalitatief uitstekende caravans voor een redelijke prijs. De 2013 modellen komen weer met compleet nieuwe bekledingen en een aantal nieuwe indelingen. Met name de Sudwind heeft aan de binnenkant een metamorfose ondergaan!

Knaus Vinken Caravans

Tabbert Caravans

Tabbert geeft bij de ontwikkeling en productie van caravans de hoogste prioriteit aan traditie, pretentie en kwaliteit. Met zijn jarenlange ervaring biedt Tabbert kwalitatief hoogwaardige caravans die bovendien veilig en comfortabel zijn.

Tabbert Vinken Caravans

T@b Caravans

T@B produceert al enkele jaren een unieke caravan voor liefhebbers. De kenmerkende vorm is al jaren een succes en daarom ook vrijwel onveranderd gebleven.

T@b Vinken Caravans

Weinsberg Caravans & Campers

Weinsberg is op het gebied van caravans een redelijk nieuwe speler, maar heeft al jaren ervaring in het maken van campers. Bovendien maakt het gebruik van de expertise en kennis van Knaus Tabbert. De Weinsberg caravans kenmerken zich door hun lage gewicht en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Weinsberg Vinken Caravans