Project Description

Weinsberg CaraCompact: op naar het avontuur!

De nieuwe Weinsberg sensatie verkrijgbaar bij Vinken Campers.

Hier zegt de naam alles: de nieuwe CaraCompact is een echt ruimtewonder en voor elk doel geschikt – en dat voor een ongelooflijke mooie prijs!

Het standaard GFK dak beschermt je het allerbest tegen alle weersomstandigheden en de onzichtbare bevestiging van de bumper toont het unieke afwerkingsniveau voor een camper in deze klasse.

Weinsberg CaraCompact specificaties

Verkrijgbaar bij Vinken Caravans & Campers

Highlights:

– Verkrijgbaar in speciale PEPPER uitvoering
– Modulaire lampen van helder glas
– Moderne ALU bekleding met petrolkleurige accenten
– Werkblad met niet van echt te onderscheiden leistructuur

Met een breedte van slechts 220 cm kan hij overal bij komen en gaan en biedt hij je toch enorm veel opbergmogelijkheden en twee comfortabele eenpersoonsbedden.

Natuurlijk heeft je nieuwe mobiele vakantiewoning ook alle denkbare voorzieningen: een ruim sanitair met douche, toilet en spiegelkast, natuurlijk je eigen keuken met 3-pits kooktoestel en een grote roestvrij stalen spoelbak en natuurlijk de gezellige zithoek met opzij-draaiende tafel.

Heb je al gezien dat de wand hetzelfde design heeft als het werkblad? Een echt camper-highlight dat zijn gelijke niet kent.

Je scherpe speciale model

Klik hier voor brochure PEPPER  

Onze CaraCompact is een echt succesmodel. Met compacte maten combineert hij reislust met comfort en maakt een kampeervakantie tot een reis vol belevenissen. Nu voegen we er nog iets aan toe – en peppen de CaraCompact flink op: als extrascherp speciaal model EDITION [PEPPER] rolt hij naar uw dealers en biedt vele vurige extra’s met een exclusief prijsvoordeel van ca. 16.000 euro!

Verheug je op het efficiënte Peugeot‐chassis met 160 pk, de comfortabele tempomaat met cruise control, het high‐end entertainment‐ en multimediapakket en vele, vele andere spannende ingrediënten tegen een ongelooflijk hete prijs. Als dat niet lekker is!

Op dit moment staat in onze showroom van bouwjaar 2018:

  • CaraCompact 600 MEG Pepper Edition
  • CaraCompact 600 MG Pepper Edition (verkocht)

Weinsberg CaraCompact camper 2019 model

Weinsberg CaraBus campers Indeling dag Indeling nacht Totale lengte (cm)     Standaard toelaatbaar gewicht (kg) Adviesprijs*  Adviesprijs PEPPER**
Weinsberg CaraCompact 600 MEG 2019 674 3.500 €63.616,- € 65.830,-
Weinsberg CaraCompact 600 MG 2019 674 3.500 € 63.616,- € 65.830,-
  *Advies verkoopprijs in Nederland van de basisuitvoering, inclusief 21% BTW. Inclusief transport-, tenaamstellings- en afleveringskosten. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

**Advies verkoopprijs in Nederland incl. optiepakket t.w.v. € 16000,-, inclusief 21% BTW. Inclusief transport-, tenaamstellings- en afleveringskosten. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Advies nodig? Stel hier uw vraag

Naam *

E-mail *

Uw bericht

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.