Kampeershop Vinken

Alleen met het kopen van een tent, camper of caravan bent u er vaak nog niet. Wie recreëert in de vrije natuur of op de camping heeft daarvoor een kampeeruitrusting nodig. Afhankelijk van uw wensen kan deze uitrusting variëren van redelijk beperkt tot zeer uitgebreid.

In onze uitgebreide camping shop van ca. 400 m2 vindt u een ruim assortiment producten dat in alle behoeften voorziet. Zowel voor de budget vakantievierder als voor de veeleisende caravanbezitter die ook tijdens de vakantie prijs stelt op luxe en comfort.

Bestel-online-kampeershop-vinken

Luxe kampeeratikelen

De kampeerder wordt steeds veeleisender en ons assortiment wordt daarom elk jaar uitgebreid om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.

Zo kunt u bij Vinken onder andere terecht voor alle benodigdheden en informatie om op uw vakantieadres televisie te kunnen kijken. Van losse schotelsystemen tot volautomatische schotels die vast op het dak worden gemonteerd: wij kunnen u alle informatie over deze systemen verstrekken en ze ook aan u leveren. Ook bij vragen of problemen kunt u bij ons terecht.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment aan Barbecues, van eenvoudig tot luxe. Of zelfs een professionele buitenkeuken behoort tot de mogelijkheden.

Caravan en Camper onderdelen

De caravans in ons assortiment zijn allen kwalitatief hoogwaardig. Toch gaat er wel eens een onderdeel kapot of is er iets aan vervanging toe. Wij hebben een uitgebreide voorraad met onderdelen, van lampen tot kastsluitingen. Zowel van onze merken caravans en campers, als van andere merken en van stacaravans.

Onze shop medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen met vrijwel al uw vragen.

Mochten wij een artikel niet standaard op voorraad hebben dan is het vaak toch nog te verkrijgen via een van onze leveranciers. Onze medewerkers helpen u graag met zoeken!

Populaire producten uit onze webshop

Barbeque-Vinken

Picknick-tafel-basic-Vinken

Dakluifel-voortent-Vinken