Knallend het jaar uit bij Vinken 26, 27 en 28 dec !!

Hot Hotter Hottest!
Weinsberg CaraTwo caravan

De goedkoopste van Nederland! Weinsberg Caravan CaraTwo 390 QD nu voor 16.999,- inclusief Dorema Smaragd top voortent en mover met lithium accu!
Naast deze mega actie hebben wij onze showroom rijkelijk gevuld met caravanmodellen van de merken: Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b.

Ook beschikken wij over een groot aantal campers van de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen.

Mogen wij u ook verwachten Bij Vinken?

Sinds enkele jaren kunt u bij Vinken ook terecht voor een nieuwe of gebruikte camper. We beschikken over een rijk gevulde showroom van wel 3000 m² met de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen. Bekijk onze collectie campers.

Kampeerartikelen kopen

Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan, camper en alle kampeer gerelateerde accessoires. Bekijk  onze online kampeershop of kom naar onze kampeerwinkel in Asten.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact