Vinken Caravans & Campers
Een begrip in Brabant!

Vinken Caravans is al jarenlang dealer van een aantal gerenommeerde caravan merken zoals Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b. We beschikken over een rijk gevulde showroom van wel 3000 m² met de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen.

Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan of camper. Ook is het bij Vinken Caravans mogelijk om een caravan of camper te huren of ter bemiddeling aan te bieden.

Persoonlijk advies bij Vinken Caravans

Kampeershop

Naast onze showroom hebben wij ook een uitgebreide kampeershop waar u alle benodigdheden kunt vinden voor uw kampeervakantie en lekker rond kunt snuffelen bij uw bezoek aan Vinken Caravans.Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan of camper. Ook is het bij Vinken Caravans mogelijk om een caravan of camper te huren of ter bemiddeling aan te bieden.

Vinken Service Centrum

Daarnaast beschikken wij over een hypermodern Service centrum waar onderhoud wordt verricht aan alle merken caravans, schades worden gerepareerd en alle mogelijke accessoires worden gemonteerd.

Vinken Brochure

Vinken Viva Kampeerspecialist