Service en onderhoud aan uw caravan of camper

Onze relatie stopt niet op het moment dat u besluit om bij ons een nieuwe of gebruikte caravan of camper aan te schaffen. Naast onze Showroom en de Vrije tijd shop hebben wij ook een uitgebreid service centrum. Door de jaren heen is onze werkplaats uitgegroeid tot een hypermodern Service Centrum waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties van de meest uiteenlopende aard.

Vinken Service is een service-organisatie, gespecialiseerd in technische werkzaamheden aan caravans, campers, aanhangwagens e.d. Wij besteden veel aandacht aan het opleidingsniveau van onze technische medewerkers. Vinken Service is door zowel BOVAG als FOCWA schade gecertificeerd.

Vinken Service Centrum

   • Onderhoud & Keuringen
   • Schadeherstel
   • Montage van diverse accessoires
   • Maken van aanpassingen
   • Nieuwe caravans afleverklaar maken
   • Garantie werkzaamheden

Klantervaring Service afdeling

Wij hebben bij Vinken een Tabbert Vivaldi gekocht. Het zijn prettige en vriendelijke medewerkers, die alles zullen doen om de klant te helpen. Hun service is werkelijk uitmuntend. Wij wonen in Hellevoetsluis, maar worden in Asten altijd geweldig ontvangen.
Ruud en Meta Vrij
Vriendelijke, maar vooral eerlijke mensen, altijd koffie, goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn zeer goed tevreden.

Afspraak = afspraak

Linsen
Ik ben in dit bedrijf altijd goed en professioneel geholpen. De afspraken die er gemaakt worden komt men ook goed na. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Afspraak is Afspraak!

aanrader!

Hans Hilvarenbeek

Ook is het mogelijk om een remmentest op de computergestuurde remmentestbank uit te voeren tegen geringe kosten.
Heeft u thuis niet de ruimte of de tijd om uw caravan te wassen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om uw caravan bij ons te laten wassen.
Kortom bij Vinken Service zijn we van alle markten thuis. Loop eens vrijblijvend binnen en informeer naar onze diensten.