Overige montage accessoires

Movers

Caravans en aanhangers worden steeds zwaarder en daarmee steeds moeilijker met de hand te verplaatsen. Vooral voor ouderen en minder validen is het vaak een hele klus om de caravan op zijn plaats te zetten. Niet altijd zijn er hulpvaardige mensen in de buurt om hen de helpende hand te bieden. Voor dergelijke situaties bestaat er de caravan mover. Onder het chassis wordt een extra as gemonteerd met aan de uiteinden een aandrijfmoer en twee grove rollen. Door deze rollen tegen de wielen te drukken kunnen met een afstandbediening de wielen worden aangestuurd. Zo kan de caravan op afstand op zijn plaats worden gezet zonder krachtsinspanning. Service Centrum Vinken b.v. heeft verschillende merken caravan movers in haar assortiment.

Airco in uw caravan

De meeste mensen trekken voor hun vakantie naar warme oorden om van zon en warmte te genieten. In de caravan kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Om het klimaat in de caravan te kunnen regelen bestaan er diverse soorten airconditioners. Ook hiervan heeft Service Centrum Vinken een compleet assortiment.

WheelSeal

Met WheelSeal wordt er behalve alleen lucht ook een vloeistof aan de banden toegevoegd. Dit is preventief voor lekke banden. Het vormt een beschermende laag aan de binnenzijde van het loopvlak. Als een object het loopvlak binnendringt, zal WheelSeal het lek onmiddelijk afdichten. Er kan meteen doorgereden worden. Doordat u met WheelSeal nooit meer een lekke band zult hebben, wordt uw veiligheid verhoogd. Daarnaast heeft u altijd de juiste bandenspanning en rijdt u brandstofbesparend. Ook wordt het geluid gereduceerd, heeft u meer grip en een kortere remweg.