DWT Voortenten & Luifels

DWT kent z’n klanten en daarmee ook hun wensen. Zorgvuldig construeert DWT voor u de voortenten. Daarbij vinden zij de bijzondere pasvorm net zo belangrijk als de praktische uitrusting. Dankzij innovaties plaatst DWT voortenten opzienbarende accenten en verlenen zij het tentlandschap nieuwe impulsen. DWT klanten in Europa stellen DWT tentervaring van meer dan 25 jaar en productkennis erg op prijs.

Info & bestel online

Het nieuwste van DWT

Voortenten, tenten en luifels

Vinken biedt een uitgebreid gamma aan  DWT tenten – verschillende constructiewijzen, maten, materialen en uitrustingen. Tenten bestaande uit verschillende delen vereenvoudigen de opbouw en garanderen zo de meest verschillende gebruiksmogelijkheden.

Maatwerkservice voor een passende tent voor uw caravan!

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen een gangbare maattabel. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn. Walker heeft hiervoor een unieke oplossing: Wanneer uw omloopmaat een grensgeval is binnen de gangbare maattabel dan kunt u overstappen naar een Walker tussenmaat! Omdat Walker beschikt over een eigen atelier en een speciale logistieke oplossing kunnen deze tussenmaten zeer snel geleverd worden. Voor ons een kleine moeite en voor u de zekerheid dat u een goed passende voortent of luifel koopt. Hebt u een caravan met een afwijkende daklijn? Ook dan hebben wij vaak een passende oplossing voor u!

Joost de Haans Kampeershop Vinken Asten

Joost de Haas

Kampeershop / Webshop

Ik maak graag tijd voor u

Vragen of advies nodig?

Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog)
of bel 0493 – 69 61 55

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.