Occasions bij Vinken Caravans

Het occasion aanbod bij Vinken bestaat uit caravans en campers die, alvorens ze op het verkoopterrein komen, een algemene check hebben gehad op schade en op vocht. Hierdoor kunnen wij u met een gerust hart vertellen dat prijs en kwaliteit van de caravan in verhouding liggen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij willen u natuurlijk graag een caravan aanbieden die door de vingers van onze vakbekwame monteurs zijn gegaan en deze dus 100% veilig is. Dit mag u absoluut verwachten als u de caravan of camper laat voorzien van een Vinken deluxe afleverpakket waarbij wij alles controleren in, aan en op de caravan en vervangen of herstellen daar waar nodig is.

Bovagnorm is onze standaard

De standaard controle is alles volgens de Bovagnorm en daar bovenop de Vinken ervaring. Wij nodigen u graag uit om u eens voor te laten lichten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat wij onder kwaliteit verstaan.

Camper te koop aanbieden? Wij bemiddelen graag voor u

Wilt u uw camper verkopen, maar heeft u geen zin in de rompslomp die dit met zich mee kan brengen? Vinken kan u alle zorgen uit handen nemen en voor u niet alleen de bezichtigingen en onderhandelingen uitvoeren, maar ook de complete financiële en juridische afwikkeling.

Lees meer
Camper te koop aanbieden Vinken Campers Asten

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact