Occasions / Tweedehands Caravans

Het occasion aanbod bij Vinken bestaat uit caravans die, alvorens ze op het verkoopterrein komen, een algemene check hebben gehad op schade en op vocht. Hierdoor kunnen wij u met een gerust hart vertellen dat prijs en kwaliteit van de caravan in verhouding liggen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij willen u natuurlijk graag een caravan aanbieden die door de vingers van onze vakbekwame monteurs zijn gegaan en dus 100% veilig is. Dit mag u absoluut verwachten als u de caravan laat voorzien van een Vinken deluxe afleverpakket waarbij wij alles controleren in, aan en op de caravan en vervangen of herstellen daar waar nodig is. De standaard controle is verrichten wij volgens de Bovagn orm en daar bovenop komt de Vinken ervaring. Wij nodigen u graag uit om u eens voor te laten lichten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat wij onder kwaliteit verstaan.

Wij hebben ook een aantal nieuwe caravans toegevoegd aan het occasion aanbod vanwege minimale prijsverschillen op jong gebruikte caravans. Heeft u bepaalde eisen met betrekking tot bepaalde accessoires of een type indeling, klik dan op ‘Uitgebreid zoeken’ en u kunt alle accessoires en indelingen selecteren. Benieuwd wat uw (nieuwe) caravan per maand kost? Klik hiernaast op de button en bereken direct uw maandbedrag.