Vinken Caravans & Campers

Een begrip in Brabant!

Vinken Caravans is dealer van gerenommeerde caravan merken zoals: Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b. We beschikken over een rijk gevulde showroom van wel 3000 m² met de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen.

Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan of camper. Ook is het bij Vinken Caravans mogelijk om een caravan te huren of een camper/caravan ter bemiddeling aan te bieden.

Vinken Asten

Caravans, Campers, Kampeershop & Service Centrum

Vinken Caravans

Caravans in alle soorten en maten. 2 persoons, 3 persoons 4 en zelfs 5 persoons caravans. Ook beschikken we van een groot aanbod caravan occasions en hebben we ook een aantal caravans in de verhuur.

Vinken Campers

Wij verhuren caravans. In overleg leveren wij u een geschikte caravan. Als u huurt garanderen wij u een bepaald model caravan, bijv. 3-4 slaapplaatsen, toiletruimte e.d.

 

Kampeershop

Naast onze showroom hebben wij ook een uitgebreide kampeershop waar u alle benodigdheden kunt vinden voor uw kampeervakantie en lekker rond kunt snuffelen bij uw bezoek aan Vinken Caravans. Ook hebben we een uitgebreide webshop voor alle mogelijke accessoires www.vinkenasten.nl.

 

Vinken Service Centrum

Daarnaast beschikken wij over een hypermodern Service centrum waar onderhoud wordt verricht aan alle merken caravans, schades worden gerepareerd en alle mogelijke accessoires worden gemonteerd.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact