Minet Wijlaars

Vinken Service

Marcel Janssen Vinken Caravans

Marcel Janssen

Vinken Service

Onderhoud Caravan of Camper

Uw Caravan & Camper onderhoud nodig?

Vinken service centrum enkel op afspraak geopend

Als deelnemer in het verkeer kent u als geen ander het belang van een gedegen onderhoud.
In tegenstelling tot een auto ondervindt een caravan de meeste slijtage door stilstand.

De BOVAG adviseert dan ook om de caravan elke twee jaar te laten onderhouden.
Ook voor een camper is goed onderhoud van groot belang.

Maak een afspraak

Bij ons Service Centrum kunt u terecht voor onderhoud aan uw camper of caravan van de meest uiteenlopende aard. Door aanhoudende drukte en krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons lastig om deze service voor eenieder aan te bieden. Vinken Caravans wil graag haar bestaande klanten en relaties, welke reeds onderhoud of aankoop van caravan of camper hebben gerealiseerd, ten alle tijden in de gelegenheid stellen om gebruikt te maken van onze service centrum. U kunt direct een afspraak maken met ons service centrum, dit kan wellicht wat langer duren dan u van ons gewend bent.

 

Nieuwe aanvragen voor particulieren

Nieuwe aanvragen voor service en onderhoud van uw camper of caravan voor derden behandelen wij na september 2023. Uw aanvraag wordt op volgorde van inzending door ons behandeld.

Bovag onderhoudsbeurt

Bij een BOVAG onderhoudsbeurt aan uw caravan of camper worden onderstel, gas, elektra en opbouw compleet gecontroleerd op technische gebreken. Eventuele gevonden problemen kunnen, uiteraard in overleg met de klant, direct worden verholpen.

Elke onderhoudsbeurt kan, tegen een kleine meerprijs, worden afgesloten met een remmentest op de computergestuurde remmentestbank.

Bekijk hier onderhoudsprijzen

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact