BOVAG schadeherstelbedrijf

Heeft uw caravan of camper door ongelukkige omstandigheden schade opgelopen?

Vinken service centrum enkel op afspraak geopend

Bij ons Service Centrum kunt u terecht voor schades aan uw camper of caravan van de meest uiteenlopende aard. Door aanhoudende drukte en krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons lastig om deze service voor eenieder aan te bieden. Vinken Caravans wil graag haar bestaande klanten en relaties, welke reeds onderhoud of aankoop van caravan of camper hebben gerealiseerd, ten alle tijden in de gelegenheid stellen om gebruikt te maken van onze service centrum. U kunt direct een afspraak maken met ons service centrum, dit kan wellicht wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Nieuwe aanvragen voor particulieren

Nieuwe aanvragen voor service en onderhoud van uw camper of caravan voor derden behandelen wij na september 2023. Uw aanvraag wordt op volgorde van inzending door ons behandeld.

Schade-herstel

In onze schade-herstel afdeling houdt een team van specialisten zich dagelijks bezig met het vakkundig herstellen van diverse schades. Service Centrum Vinken b.v. kan elke schade voor u herstellen.

Of het nu beschadiging aan aluminium beplating, lijstwerk, interieur of kunstofdelen betreft. Service Centrum Vinken b.v. zoekt voortdurend naar innovatieve en hoogwaardige reparatiemethoden ter bevordering van zowel kwaliteit en kostenbesparing.

Vinken schade herstel

BOVAG Specialist

BOVAG Specialist

Wij werken bij onze herstellingen volgens de voorwaarde van BOVAG .Met diverse verzekeringsmaatschappijen heeft Service Centrum Vinken b.v. goede afspraken. Hierdoor is het ook mogelijk om de financiële afhandeling, zonder extra kosten, voor u te regelen.

Extra Service

Wij nemen daarbij ook de contacten met uw verzekeringsmaatschappij voor onze rekening en zorgen ervoor dat de bijbehorende administratieve afhandeling vlot wordt verzorgd, zodat u zo snel mogelijk weer met uw caravan op vakantie kunt.

Partners

Vinken schade herstel

Achmea.

Heeft u specifieke vragen over Achmea Schadeservice? Neem contact op met een van onze medewerkers

Allianz.

Heeft u specifieke vragen over Allianz? Neem contact op met een van onze medewerkers

Caravan Schade Select.
Heeft u specifieke vragen over Caravan Schade Select? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Europeesche Verzekeringen.
Heeft u specifieke vragen over Europeesche Verzekeringen? Neem contact op met een van onze medewerkers

London Verzekeringen.
Heeft u specifieke vragen over London Verzekeringen? Neem contact op met een van onze medewerkers

Unigarant.

Heeft u specifieke vragen over Unigarant? Neem contact op met een van onze medewerkers

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact