Minet Wijlaars

Vinken Service

Marcel Janssen Vinken Caravans

Marcel Janssen

Vinken Service

Montage Service

Overige montage accessoires, movers

Vinken service centrum enkel op afspraak geopend

Bij ons Service Centrum kunt u terecht voor montages aan uw camper of caravan van de meest uiteenlopende aard. Door aanhoudende drukte en krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons lastig om deze service voor eenieder aan te bieden. Vinken Caravans wil graag haar bestaande klanten en relaties, welke reeds onderhoud of aankoop van caravan of camper hebben gerealiseerd, ten alle tijden in de gelegenheid stellen om gebruikt te maken van onze service centrum. U kunt direct een afspraak maken met ons service centrum, dit kan wellicht wat langer duren dan u van ons gewend bent.

Nieuwe aanvragen voor particulieren

Nieuwe aanvragen voor service en onderhoud van uw camper of caravan voor derden behandelen wij na september 2023. Uw aanvraag wordt op volgorde van inzending door ons behandeld.

Caravan Mover

Caravans en aanhangers worden steeds zwaarder en daarmee steeds moeilijker met de hand te verplaatsen. Vooral voor ouderen en minder validen is het vaak een hele klus om de caravan op zijn plaats te zetten.

Niet altijd zijn er hulpvaardige mensen in de buurt om hen de helpende hand te bieden. Voor dergelijke situaties bestaat er de caravan mover.

Onder het chassis wordt een extra as gemonteerd met aan de uiteinden een aandrijfmoer en twee grove rollen. Door deze rollen tegen de wielen te drukken kunnen met een afstandbediening de wielen worden aangestuurd.

Zo kan de caravan op afstand op zijn plaats worden gezet zonder krachtsinspanning. Service Centrum Vinken b.v. heeft verschillende merken caravan movers in haar assortiment.

Vinken montage service

Airco

Airco in uw caravan

De meeste mensen trekken voor hun vakantie naar warme oorden om van zon en warmte te genieten. In de caravan kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Om het klimaat in de caravan te kunnen regelen bestaan er diverse soorten airconditioners. Ook hiervan heeft Service Centrum Vinken een compleet assortiment.

De medewerkers van Vinken Service Centrum staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden. U kunt ook een afspraak maken met onze werkplaats zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact