Dealer van A-merken caravans, campers, voortenten & luifels

Heeft u vragen over bepaalde caravan merken en of camper types? Of wilt u een merk/ type dat we niet hebben staan op de website? Wellicht kunnen wij u dan toch helpen. Stel uw vraag aan een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar!

Knaus Caravans

Knaus is al ruim 50 jaar een bekend en betrouwbaar merk in de caravanwereld. Knaus staat voor kwalitatief uitstekende caravans voor een redelijke prijs. De modellen komen weer met compleet nieuwe bekledingen en een aantal nieuwe indelingen. Met name de Sudwind heeft aan de binnenkant een metamorfose ondergaan!

Tabbert Caravans

Tabbert geeft bij de ontwikkeling en productie van caravans de hoogste prioriteit aan traditie, pretentie en kwaliteit. Met zijn jarenlange ervaring biedt Tabbert kwalitatief hoogwaardige caravans die bovendien veilig en comfortabel zijn.

T@b Caravans

T@b Caravan Tab Caravan kopen logo

T@B produceert al enkele jaren een unieke caravan voor liefhebbers. De kenmerkende vorm is al jaren een succes en daarom ook vrijwel onveranderd gebleven. Kom naar de showroom en laat je verassen!

Weinsberg Caravans & Campers

Weinsberg Camper kopen Vinken Logo

Weinsberg is op het gebied van caravans een redelijk nieuwe speler, maar heeft al jaren ervaring in het maken van campers. Bovendien maakt het gebruik van de expertise en kennis van Knaus Tabbert. De Weinsberg caravans kenmerken zich door hun lage gewicht en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact