Marcel Janssen Vinken Caravans

Marcel Janssen

Vinken Service

Minet Wijlaars

Vinken Service

Service Centrum

Service & onderhoud aan uw caravan of camper

Onze relatie stopt niet op het moment dat u besluit om bij ons een nieuwe of gebruikte caravan of camper aan te schaffen. Naast onze showroom en onze kampeershop hebben wij ook een uitgebreid service centrum.

Door de jaren heen is onze werkplaats uitgegroeid tot een hypermodern Service Centrum waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties van de meest uiteenlopende aard.

Vinken Service is een service-organisatie, gespecialiseerd in technische werkzaamheden aan caravans, campers, aanhangwagens e.d. Wij besteden veel aandacht aan het opleidingsniveau van onze technische medewerkers. Vinken Service is door zowel BOVAG als FOCWA schade gecertificeerd.

Bezoekadres: Ommelsveld 17, 5721 VT Asten

Remmentest van uw caravan

Ook is het mogelijk om een remmentest op de computergestuurde remmentestbank uit te voeren tegen geringe kosten. Heeft u thuis niet de ruimte of de tijd om uw caravan te wassen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om uw caravan bij ons te laten wassen. Kortom bij Vinken Service zijn we van alle markten thuis. Loop eens vrijblijvend binnen en informeer naar onze diensten.

Vinken Service Centrum

Bovag & Focwa gecertificeerd

Onderhoud & keuringen

Als deelnemer in het verkeer kent u als geen ander het belang van een gedegen onderhoud. In tegenstelling tot een auto ondervindt een caravan de meeste slijtage door stilstand. De BOVAG adviseert dan ook om de caravan elke twee jaar te laten onderhouden. Ook voor een camper is goed onderhoud van groot belang.

 

 

Schadeherstel & Garantie

Heeft uw camper of caravan door ongelukkige omstandigheden schade opgelopen? Geen probleem! Bij Service Centrum Vinken werken uitstekende monteurs die deze schade weer perfect kunnen verhelpen. In onze schade-herstel afdeling houdt een team van specialisten zich dagelijks bezig met het vakkundig herstellen van diverse schades.

 

Montage van accessoires

De medewerkers van Vinken Service Centrum staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden. U kunt ook een afspraak maken met onze werkplaats zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

Afleverklaar maken

Wij willen u natuurlijk graag een caravan aanbieden die door de vingers van onze vakbekwame monteurs zijn gegaan en dus 100% veilig is. Dit mag u absoluut verwachten als u de caravan laat voorzien van een Vinken De luxe afleverpakket.

 

Minet Wijlaars

Vinken Service

Ik maak graag tijd voor u

Vragen of advies nodig?

Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog)
of bel 0493 – 69 61 55

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.