Isabella Voortenten & Luifels

Isabella zit vol passie en enthousiasme voor kamperen!

In 1957 is Søren Odgaard gestart met de eerste productie van de Isabella tenten- en sinds die dag staat Isabella voor hoge kwaliteit en zijn zij continu in beweging. ”Als je niet van koers veranderd, kom je daar aan waar je wilt zijn”.

Info & bestel online

Het nieuwste van Isabella

Voortenten van Isabella

Door de inovatieve kracht, loopt Isabella altijd vooruit. Isabella streeft voortdurend naar het beste voor hun klanten. Bij Isabella vindt je passie voor het leven, wat terug te zien is in de producten – die je de tijd geven voor het leven. Geniet van de natuur, rust en de sfeer in de voortenten van Isabella. Ze leven- ze ademen, en willen u dit laten ervaren en vereningen met het buitenleven, maar u ook de mogelijkheid geven om u terug te trekken om tot rust te komen.

De bekende Isabella-kwaliteit zit hem in de details

Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.

Joost de Haans Kampeershop Vinken Asten

Joost de Haas

Kampeershop / Webshop

Ik maak graag tijd voor u

Vragen of advies nodig?

Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog)
of bel 0493 – 69 61 55

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.