Walker Voortenten & Luifels

Walker Campingstyle is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland! Het merk Walker is omstreeks 1954 opgericht en het is nog steeds een echt Nederlands familiebedrijf waar met veel zorg en beleving topkwaliteit wordt geproduceerd.

Info & bestel online

Het nieuwste van Walker

Ambachtskennis & Ervaring

De Walker voortenten en luifels worden geconfectioneerd in de eigen moderne atelier in het Brabantse Deurne. In de loop der jaren hebben zij veel ambachtskennis en ervaring opgebouwd wat tot uiting komt in de styling, uitvoering en kwaliteit. Wanneer u kiest voor Walker dan bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Topkwaliteit & Duurzaam

Walker beschikt over de laatste designtechnieken om de ontwerpen van de Walker producten tot in detail te kunnen uitwerken en te perfectioneren. Vakmanschap en betrokkenheid van medewerkers spelen een grote rol in het kwaliteitsproces.[

Maatwerkservice – een passend product voor uw caravan!

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen een gangbare maattabel. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn. Walker heeft hiervoor een unieke oplossing: Wanneer uw omloopmaat een grensgeval is binnen de gangbare maattabel dan kunt u overstappen naar een Walker tussenmaat!

Omdat Walker beschikt over een eigen atelier en een speciale logistieke oplossing kunnen deze tussenmaten zeer snel geleverd worden. Voor ons een kleine moeite en voor u de zekerheid dat u een goed passende voortent of luifel koopt. Hebt u een caravan met een afwijkende daklijn? Ook dan hebben wij vaak een passende oplossing voor u!

Joost de Haans Kampeershop Vinken Asten

Joost de Haas

Kampeershop / Webshop

Ik maak graag tijd voor u

Vragen of advies nodig?

Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog)
of bel 0493 – 69 61 55

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.