Prijs v.a. € 65.571

Weinsberg CaraCompact 2020

Hier zegt de naam alles: de nieuwe CaraCompact is een echt ruimtewonder en voor elk doel geschikt – en dat voor een ongelooflijke mooie prijs! Het standaard GFK dak beschermt je het allerbest tegen alle weersomstandigheden en de onzichtbare bevestiging van de bumper toont het unieke afwerkingsniveau voor een camper in deze klasse.

Brochure

Weinsberg CaraCompact 2020 specificaties

Highlights:

  • Verkrijgbaar in speciale PEPPER uitvoering
  • Modulaire lampen van helder glas
  • Moderne ALU bekleding met petrolkleurige accenten
  • Werkblad met niet van echt te onderscheiden leistructuur

Geef je leven meer [PEPPER]

De vurigste camper op de markt is nu nog scherper. Geen wonder dat dit voertuig niet alleen gewenst, maar vooral ook veelgevraagd is: of het nu het volledig nieuwe interieurdesign, nieuwe bekledingsvarianten of dynamische achterlichtdrager in WEINSBERG‐look is: de nieuwe EDITION [PEPPER] straalt met omvangrijke uitrusting, individuele design‐highlights en een sensationele prijs‐kwaliteitverhouding.

Al op het eerste gezicht een bestseller! Nauwelijks een andere camper ontlokt al bij het bekijken dit ’aha‐effect’, als de [PEPPER]. Of het nu zijn ongeëvenaarde folies in de exclusieve EDITION [PEPPER]‐kleuren of het dynamisch silhouet met de nieuwe WEINSBERG‐achterlichtdrager zijn: deze camper ziet er net zo goed uit als hij is. Dan is het zeker de moeite waarde om nog eens te kijken!

Wij definiëren prijs‐kwaliteitverhouding’ opnieuw. Want in de nieuwe CaraCompact EDITION [PEPPER] is alles nog een beetje beter en mooier geworden. Beleef modern design in de unieke WEINSBERG‐style en verheug je op een enorme uitrusting voor je campingavonturen. Daarbij serveren wij een geweldige verwerking, uitstekende kwaliteit en topmaterialen. Zo scherp kan een prijs‐kwaliteit‐winnaar zijn!

In onze showroom stond:

  • Weinsberg Edition [PEPPER] 600 MF (verkocht)
  • Weinsberg Edition [PEPPER] 600 MEG (verkocht)

Vernieuwd fris design

Weinsberg CaraCompact camper 2020 model

Weinsberg CaraBus campers Indeling  Totale lengte (cm)     Standaard toelaatbaar gewicht (kg) Adviesprijs*  Adviesprijs PEPPER**
Weinsberg CaraCompact 600 MEG 2020                              675 3.500 €65.571,- € 68.246,-
Weinsberg CaraCompact 600 MF 2020 675 3.500 € 65.571,- € 68.246,-
  *Advies verkoopprijs in Nederland van de basisuitvoering, inclusief 21% BTW. Inclusief transport-, tenaamstellings- en afleveringskosten. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

**Advies verkoopprijs in Nederland incl. zeer uitgebreid optiepakket, u bespaart € 22000,- in vergelijk met een CaraCompact standaard met dezelfde opties, inclusief 21% BTW. Inclusief transport-, tenaamstellings- en afleveringskosten. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Jeroen Wijnen

Verkoop

Ik beantwoord graag uw vragen

Vragen of advies nodig?

Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog)
of bel 0493 – 69 61 55

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.