Tabbert Senara Plus - Nu te zien in onze showroom

Ontdek de TABBERT Senara: de ultieme caravan die voldoet aan al je verwachtingen tijdens het kamperen. Deze prachtige caravan was een van de hoogtepunten op de Salon Düsseldorf. En goed nieuws: de Tabbert Senara Plus staat nu al in onze showroom.

 

Tabbert Senara - Vinken Caravans

Tabbert Senara

De Tabbert Senara is een toonaangevend en betaalbaar instapmodel dat alles biedt waar TABBERT bekend om staat. Met zijn automotive, homogene exterieurdesign trekt hij direct de aandacht. Het woongedeelte is voorzien van hoge salonvensters, waardoor je kunt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

De caravan is slim ontworpen met handige functies zoals een fotowand met achtergrondverlichting en een uitnodigende koffiehoek, waar je kunt ontspannen en genieten van je favoriete momenten. Het extra uitklapbare keukenwerkblad biedt meer ruimte en gemak bij het bereiden van maaltijden, terwijl het hoge bed in het slaapgedeelte zorgt voor ultiem comfort en een goede nachtrust.

Tabbert caravan voor gezinnen

Met indelingen die speciaal zijn gericht op gezinnen, biedt de Tabbert Senara flexibiliteit en functionaliteit voor het hele gezin. Of je nu met z’n tweeën reist of met kinderen, deze caravan biedt de ruimte en het comfort die je nodig hebt.

Bekijk de Tabbert Senara op onze detailpagina

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact