Huisbeurs 2018

10 en 11 maart houden wij bij Vinken caravans en campers voor de 4e keer onze huisbeurs. Weet u nog niet wat u het komende seizoen wil gaan doen, dan is deze beurs bij uitstek geschikt om ideeën op te doen voor de komende vakanties.

Een 10-tal campings, of camping gerelateerde bedrijven presenteren zich tijdens deze 2 daagse beurs. O.a. Duitsland, België, Italië, Nederland en de Scandinavische landen geven akte de préséance. Als u langs deze stands loopt krijgt u zeker zin in de vakantie!

Liever niet te heet in de caravan of camper? Wat denkt u van een bank-of dak airco?

Om deze mooiste tijd van het jaar met wat meer gemak door te brengen, geven veel leveranciers uitleg over het nut en het gemak van de accessoires op of aan uw kampeermiddel. Denk hierbij aan een E&P levelsysteem, een mover van Truma, of  Reich. Liever niet te heet in de caravan of camper? Wat denkt u van een bank-of dak airco? Ook hier geven we uitleg over. Want een goede nachtrust is heel wat waard. Als we het dan toch over de nachtrust hebben, een keer een nieuw matras is geen overbodige luxe, bent u daar nog niet aan toe? Dan kunt u het altijd volledig laten reinigen, of u reinigt het zelf. Ook deze bedrijven, hierin gespecialiseerd, zijn aanwezig tijdens de beurs. En wat is er nou prettiger om de nachtrust te beginnen met nog een half uurtje TV? De beste oplossing hiervoor kunt u vinden in dit weekend bij ons in de showroom.

Comfortabel en zuinig op reis

Natuurlijk wilt u ook zonder zorgen op pad met uw kostbare bezit, een goede verzekering en/of pechhulp dragen hier enorm aan bij. Is dit allemaal goed geregeld dan is het ook nog van belang dat u dit allemaal op een veilige manier doet, en daar komt dan een geschikte trekauto bij kijken. Maar liefst vier merken zijn vertegenwoordigd tijdens de huisbeurs. Comfortabel op reis met een zuinige en prettig rijdende trekauto dat willen we toch allemaal. En zit u eigenlijk net op of over het randje qua rijbewijs, laat u dan informeren over de mogelijkheden om uw rijbewijs uit te breiden met E achter B.

Fietsen, met versnellingen, elektrisch of opgevouwen ?

En wat doen we liever als we veilig op de plaats van bestemming zijn gekomen, Fietsen, met versnellingen, elektrisch of opgevouwen het is allemaal te zien bij Vinken caravans. En na het fietsen is het tijd voor de inwendige mens, een lekker Ambachtelijk Brabants gebrouwen biertje. Genieten, daar gaat het allemaal om!

En niet te vergeten natuurlijk onze eigen keur aan campers en caravans van de merken Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B. Vele modellen van 2018 staan in de showroom, en wij hebben een diversiteit aan occasions droog onder het afdak staan.

Kortom het wordt weer gezellig genieten op 10 en 11 maart in en om onze showroom!

Openingstijden tijdens de beurs zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur aan de:

Ommelseweg 65
5721 WT Asten Nederland

0031(0)493 696155
info@vinkencaravans.nl

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact