Ontdek de nieuwe Knaus Yaseo – voor e-mobilteit

De nieuwe KNAUS Yaseo is onlangs gepresenteerd aan Vinken Caravans tijdens de Salon Düsseldorf. Dit nieuwe model van Knaus wordt omschreven als “Perfect verbonden voor maximale vrijheid.”

 

Knaus Yaseo - Vinken Caravans

Eindelijk een caravan voor e-mobiliteit, denken wij bij Vinken. De Yaseo herdefinieert het gebruik van ruimte. Het biedt multifunctionele oplossingen voor een goed uitgeruste leefruimte op een minimale oppervlakte.

Eigenschappen Knaus Yaseo

> Multifunctioneel interieurconcept: Meer bruikbare ruimte op een kleinere oppervlakte.

> Geoptimaliseerd voor elektrische auto’s en kleinere trekkende voertuigen: Vanaf 905 kg eigen gewicht.

> Zelfvoorzienende stroomvoorziening zoals in een camper: Dankzij E.POWER wordt de Yaseo aangedreven door trekkende voertuigen met Vehicle-2-Load-technologie.

> Variabele meubelmodules voor maximale flexibiliteit: Creëert tot vijf slaapplaatsen.

> Royale laad- en opbergruimte-oplossingen: Bijvoorbeeld tot zes zitplaatsen in het zitgedeelte of opbergruimte voor fietsen.

> Volledig elektrisch, zonder gas: Standaard gasvrije elektrische apparatuur, zoals inductiekookplaat, airconditioningsysteem en koelkast.

Knaus Yaseo bij Vinken Caravans

Met de Knaus Yaseo geniet je van een goed uitgeruste caravan die speciaal is ontworpen voor e-mobiliteit. De Knaus Yaseo 500 KD is in het voorjaar van 2024 te bezichtigen in onze showroom en nu te bestellen om in 2024 te rijden!

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact