Vinken presenteert de Weinsberg CaraCompact Edition [PEPPER]

Nog even en het is weer voorjaar. Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven, blijft het toch het moment om weer plannen te maken om er lekker op uit te trekken. Van een kort uitstapje in eigen land tot een langere vakantie in het buitenland (als dat binnenkort weer kan of mag). Wat u ook van plan bent, met een camper ligt de ultieme vrijheid om te gaan en staan waar je wilt binnen handbereik. En met het nieuwste actiemodel van Weinsberg wordt genieten van een fijne campervakantie nog aantrekkelijker. Wij presenteren u met gepaste trots de royaal uitgeruste Weinsberg CaraCompact Edition [PEPPER].

 

weinsberg - caracompact - pepper

Bespaar tot € 18.072,- op de Weinsberg CaraCompact Edition [PEPPER]!

Ontdek de CaraCompact van het gerenommeerde merk Weinsberg als actiemodel EDITION [PEPPER]. Met een zeer omvangrijke uitrusting, een karakteristiek design en een unieke prijs‐prestatieverhouding, is deze camper een bijzonder aantrekkelijke aanbieding. Leverbaar in twee indelingsvarianten loopt het prijsvoordeel op tot maar liefst € 18.072,-. De camper is daardoor bij Vinken leverbaar met een vanaf prijs van € 69.869,-. Het prijsvoordeel is te danken aan het omvangrijke pakket extra’s dat tot de standaarduitrusting van de Edition [PEPPER] behoort. Een aantal highlights uit dit pakket willen we u niet onthouden. Naast een interieur met een speciale Edition [PEPPER] bekleding, cabinestoelen met kunststof afdichting van de onderzijde en cruise control, behoren ook luxezaken als een headup display, uitgebreide audio-installatie met DAB+ navigatie en achteruitrijdcamera tot de uitrusting. Het stuur (met audiobediening) en de versnellingspook zijn met leer bekleed en camper heeft een USB-stopcontact achterin en een TV-houder. De Edition [PEPPER] heeft zelfs standaard een Oyster 80 Premium twin inclusief LED-TV 24”. Over compleet gesproken…. Bent u nieuwsgierig naar het volledige pakket extra’s? Neem dan een kijkje op onze site!

De slimme indeling van de Weinsberg CaraCompact Edition [PEPPER]!

De Edition [PEPPER] is leverbaar met 2 verschillende indelingen; de 600 MF en de 600 MEG. Beide campers kenmerken zich door een slimme indeling met maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Wil je een 360 graden tour om de verschillende indelingen te bekijken? Klik dan hier voor de 600 MF-versie of klik hier voor de 600 MEG versie. In beide uitvoeringen ervaar je het moderne design en de onmiskenbare WEINSBERG stijl. Weinsberg campers worden gebouwd met vakmanschap, uitstekende kwaliteit en de beste materialen. Zo kies je voor een extra compleet uitgevoerde kwaliteitscamper waar je jaar in, jaar uit maximaal plezier aan zult beleven.

Maak een afspraak bij Vinken in Asten voor een kennismaking

Wil je meer weten over de unieke actiemodellen van Weinsberg? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Maak daarom een afspraak met ons om voor een nadere kennismaking. Wij vertellen u graag alle details rondom het speciale aanbod op de Edition [PEPPER] uitvoeringen. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact