Aantrekkelijke actieprijzen op de Tabbert Booster 2021 modellen

Let’s BOOST the world! Ook dit jaar kunt u bij Vinken Caravans in Asten weer kennismaken met de speciaal voor Nederland samengestelde Tabbert Booster collectie met heel veel verschillende  uitvoeringen. Met hun fraaie afwerking, complete standaarduitrusting en hoge kwaliteit, weten de Tabbert-caravans keer op keer te overtuigen. Daarom zijn wij er als officieel Tabbert-dealer trots op om de nieuwste Booster-modellen voor speciale actieprijzen aan u te kunnen aanbieden met tot wel € 4.558,- voordeel!

De Tabbert Booster zorgt voor een ‘boost’ van je vakantie

Meer voor minder. Wij Nederlanders zijn er gek op en dat is zeker in het geval van de Tabbert Booster-serie helemaal niet gek. Integendeel, op basis van de Rossini-modellen overtuigt de Booster in elk opzicht dankzij een royaal pakket aan extra’s die het verblijf in deze nieuwe en moderne caravan nog aantrekkelijker maakt. In onze showroom in Asten presenteren wij de Tabbert Booster 450 TD en deze uitvoering wordt net als alle andere Booster-modellen gekenmerkt door een aantrekkelijk pakket aan extra’s: zo is er voorzien in het Tabbert comfortslaapsysteem waardoor u heerlijk kunt slapen op individuele en royaal bemeten bedden met speciale watergel matrassen, gezellige sfeerverlichting en een ruime en compleet ingerichte badkamer. En de schitterende afwerking van Tabbert krijgt u er uiteraard ook altijd bij.

Wees nooit tevreden met minder dankzij de Booster modellen

Kies voor een Tabbert caravan van Vinken Caravans en kies daardoor voor pure kwaliteit. De fraaie vormgeving, zorgvuldige bouwkwaliteit en robuuste afwerking zorgen voor een caravan met premium-kwaliteit. De Booster-modellen weten op geraffineerde wijze de hoogwaardige uitstraling te benadrukken. Je krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Die eerste indruk start al gelijk goed dankzij de mooie 17 inch lichtmetalen velgen, de vlakke zijwandbekleding en de gedistingeerde sierlijst in zilver/chrome. Handige extra’s als een 230V-buitenstopcontact, entreeverlichting, een verlichte en dimbare luiffellijst plus een TV-houder maken de Booster extra aantrekkelijk. Zelfs aan verzwaarde uitdraaisteunen met Big Foot is gedacht. U merkt het; met dit royale pakket aan extra’s voor een zeer geringe meerprijs zal zelfs de meest verwende caravanliefhebber zeer tevreden zijn! Wilt u alle extra’s van de Booster-modellen ontdekken? Klik dan hier voor meer informatie en de prijslijst met alle leverbare uitvoeringen.

Waarom Vinken Caravans?

Vinken Caravans is dealer van gerenommeerde caravan merken zoals: KnausTabbertWeinsberg en T@b. We beschikken over een royale showroom van wel 3000 m² waarin de nieuwste modellen worden gepresenteerd plus een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen. Vragen of advies nodig over de unieke Tabbert Booster modellen? Vul het contactformulier in (meestal reageren we dezelfde dag nog) of bel ons op 0493 – 69 61 55.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact