Op avontuur met de Weinsberg CaraTour van Vinken

Heeft u ook zo’n zin om weer op uit te trekken? Nu het voorjaar is gestart, begint bij velen de ‘kampeerkoorts’ weer toe te nemen. Ondanks de beperkingen waar we in verband met Corona nog mee te kampen hebben, kan je natuurlijk al wel vast dromen van je ultieme kampeervakantie. Bij Vinken in Asten maken we uw dromen graag waar. Bijvoorbeeld met de nieuwste Weinsberg CaraTour camper. Een compacte maar verrassende ruime avonturier die open staat voor alle reisplannen. Maak kennis met deze schitterende camper bij Vinken!

weinsberg caratour

Onze nieuwste CaraTour is een echte avonturier

Met een camper ervaar je de ultieme vrijheid. Stoppen wanneer je wilt en genieten van een prachtige omgeving met het comfort van je eigen camper. De CaraTour van ons kwaliteitsmerk Weinsberg biedt je alles wat je nodig hebt om je vakantie onvergetelijk te maken. Met z’n perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, uitstekende afwerking en compacte buitenmaten is dit de keuze voor de avontuurlijk camperaar. Ondanks zijn compacte buitenmaten, heeft hij een ongelofelijke grote leef-en opslagruimte. Op het grootste ligvlak in zijn klasse is het heerlijk slapen na een dag vakantieplezier. Dankzij de keuze uit acht uitvoeringen en de ruime mogelijkheid om individuele opties toe te voegen, is er bovendien altijd een CaraTour-model dat perfect bij je past. In de showroom van Vinken in Asten adviseren we u graag omtrent de mogelijkheden!

Gelijk goed op pad met maximaal € 3.849,- voordeel op het Starter pakket

Vinken caravans en campers start dit voorjaar gelijk met een interessante actie van Weinsberg. Zo bieden we u tot maar liefst € 3.849,- voordeel aan op een enorm pakket opties in combinatie met een nieuwe Weinsberg CaraTour camper. Dit zogenaamde ‘Starter pakket’ omvat onder meer luxe zaken als een compleet antennesysteem inclusief LED TV, achteruitrijdcamera, radio met DAB+ en navigatiesysteem, een TV-houder en extra 230V-stopcontact. Voor het complete pakket verwijzen we je graag naar actiefolder.

Een eerste kennismaking met de Weinsberg CaraTour start in de showroom van Vinken

De beste manier om alle pluspunten van de avontuurlijke Weinsberg CaraTour camper te ervaren, is om deze zelf te komen bewonderen in de ruime showroom van Vinken in Asten. Gelukkig is dat op afspraak ook gewoon mogelijk waarbij wij uiteraard alle RIVM-maatregelen in acht nemen. Tijdens uw bezoek bij Vinken Caravans, nemen we graag uitgebreid de tijd om u op de hoogte te stellen van alle pluspunten die de CaraTour camper zo uniek maakt. Tevens vertellen onze camperspecialisten u graag meer over gunstige financierings- en verzekeringsmogelijkheden. Zo kunt u komend seizoen zorgeloos gaan genieten van uw aanschaf. Lieveren een camper huren? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Informeer bij ons naar de mogelijkheden omtrent verhuur.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact