De Warme Dagen Bij Vinken: 26, 27, 28 en 29 dec.

Tijdens De Warme Dagen bij Vinken (26, 27, 28 en 29 december) is er volop vertier, heerlijke erwtensoep en glühwein! Doe jij ook mee met onze Vinken photo-booth actie? WIN een WEEK GRATIS camper huur!

De Warme Dagen Bij Vinken December

Hot Hotter Hottest!
Weinsberg 390 QD caravan

De goedkooptste van Nederland! Weinsberg Caravan 390QD nu voor 15.999,- inclusief voortent en mover!
Naast de mega actie hebben wij onze showroom rijkelijk gevuld met caravanmodellen van de merken: Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@b.

Ook beschikken wij over een groot aantal campers van de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen.

Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur

Weinsberg 392QD goedkoopste van Nederland Vinken Caravans

Mogen wij u ook verwachten tijdens De Warme Dagen Bij Vinken?

Sinds enkele jaren kunt u bij Vinken ook terecht voor een nieuwe of gebruikte camper. We beschikken over een rijk gevulde showroom van wel 3000 m² met de nieuwste modellen en een overdekt buitenterrein van 1100 m², waar onze occasions gepresenteerd worden van alle merken, indelingen en in alle prijsklassen. Bekijk onze collectie campers.

Kampeerartikelen kopen

Onze verkoop medewerkers staan graag voor u klaar met adviezen en voor het uitzoeken van de voor u meest geschikte caravan, camper en alle kampeer gerelateerde accessoires. Bekijk  onze online kampeershop of kom naar onze kampeerwinkel in Asten.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact