Vinken Huisbeurs 16 en 17 maart

Voor de 5e keer alweer houden wij onze jaarlijkse huisbeurs. Een gezellige beurs waar iedereen die maar een beetje van kamperen houdt zijn hart kan ophalen.

 

Vinken Huisbeurs 16 en 17 maart

Inmiddels hebben wij door het hele land bekendheid verworven aangezien wij zelf benaderd worden door bedrijven die deel willen nemen aan onze huisbeurs.

Vakantie beleving voor de bourgondische kampeerder

Het weekend van 16 en 17 maart staat in het teken van het goede leven en kamperen. Dus ook voor de niet kampeerder is er voldoende te doen om een bezoek aan onze showroom te brengen.

Een nieuwe vouwfiets, een caravan of een bekroonde wijn?

Wat dacht u van een Nederlandse wijnboer die al vele jaren een bekroonde wijn maakt, of een groep jonge mannen welke een fantastisch bier brouwen. Bent u op zoek naar een goede fiets, of die makkelijke vouwfiets? Beide zijn aanwezig op onze beurs. Zoekt u misschien een auto die uw caravan makkelijk kan trekken, of een auto met een hoge instap die geen caravan hoeft te trekken.

U wilt met de caravan op pad maar weet nog niet naar welke camping. Ze zijn er uit Italië, Noorwegen, zweden, Duitsland, Nederland en natuurlijk de rest van Europa ook door middel van een campinggids. Maar voordat u op pad gaat moet de caravan schoon en zuiver zijn, geen probleem want of het nu om een poetsmiddel of bekleding gaat, ze zijn er allemaal. Past een camper beter bij uw wensen? Wij hebben diverse campers in onze showroom staan.

Bedrijven aanwezig tijdens de Vinken Huisbeurs:

Camping Ossiacher See, Camping Donau park, Camping `t Haasje, Camping Teutoburgerwald, Camping Union Lido,  Camping de Holterberg, Scadinavie info, All europe advies campings ACSI kampeerreizen, Luke van Leeuwen fietsen, Autobedrijf Janssen-Kerres, Bibbi Nationale caravan pas, Lacros vouwfietsen, Seminautic matrassen, Rian satelliet schotel systemen, Truma/Mestic, Stofferinglimburg, Dokterbed matrassen reiniging, Brouwerij de Skavuiten, Riwax poetsmiddelen, Wijngaard “de Linie”, The slowfood masters

Kom het weekend van 16 en 17 maart naar Vinken Caravans!

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact