Instructievideo: watersysteem vullen caravan

De plannen voor een vakantie zijn gemaakt, de volgende kampeervakantie is in aantocht! Dan is het fijn als uw caravan voor vertrek klaar is voor gebruik. Vinken caravans helpt u graag met het in orde brengen van belangrijke aspecten van uw caravan, zoals het vullen van uw watersysteem.  

 

 

Zelfstandig uw watersysteem vullen in een caravan?

Stappenplan

> Zorg ervoor dat de stop in de tank zit
> Sluit alle aftapkranen (denk hierbij ook aan de boiler)
> Afhankelijk van uw type caravan kunnen er 2 tot 6 aftapkranen in het systeem zitten
> Vul de watertank
> Schakel de elektriciteit in
> Open de kranen in de caravan op de warme stand (de boiler wordt gevuld, het kan even duren voordat het water uit de kraan komt)
> Wanner de lucht uit de leiding is en er komt een goede straal water uit, zet dan ook de koude kraan open totdat deze een goede straal toont.
> Schakel nu de boiler in
> Na ongeveer een half uur is het water opgewarmd

Let op: schakel de boiler alleen in als er ook daadwerkelijk water in zit!

BOVAG onderhoudsbeurt aan uw caravan

Bij een BOVAG onderhoudsbeurt aan uw caravan worden onderstel, gas, elektra en opbouw compleet gecontroleerd op technische gebreken. Eventuele gevonden problemen kunnen, uiteraard in overleg met de klant, direct worden verholpen. Elke onderhoudsbeurt kan, tegen een kleine meerprijs, worden afgesloten met een remmentest op de computergestuurde remmentestbank.

Tweedehands caravans te koop bij Vinken Asten

Het occasion aanbod bij Vinken bestaat uit caravans en campers die, alvorens ze op het verkoopterrein komen, een algemene check hebben gehad op schade en op vocht. Hierdoor kunnen wij u met een gerust hart vertellen dat prijs en kwaliteit van de camper of caravan in verhouding liggen en u niet voor verrassingen komt te staan.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact