Een kampeerwinkel met alles voor een onvergetelijke kampeervakantie

Heeft u al vakantieplannen gemaakt? De afgelopen tijd was voor iedereen een bewogen periode. Gelukkig is de situatie verbeterd en mogen we (als de omstandigheden het toe blijven laten!) weer op pad. Wat is er dan leuker dan kamperen? Bij Vinken in Asten begrijpen we dat als geen ander. Goed voorbereid en met de juiste middelen op vakantie gaan is dan wel zo fijn. Naast de verkoop en verhuur van nieuwe- en gebruikte caravans en ons eigen Service Centrum, kunt u in onze kampeershop daarom alle kampeeraccessoires vinden die u maar kunt bedenken. Zo wordt uw vakantie dit jaar gegarandeerd onvergetelijk!

vinken kampeershop

Uitgebreide assortiment kampeershop

Dwaal rustig rond in onze ruim opgezette winkel en laat u inspireren. Zo zijn op het gebied van kampeerartikelen de mogelijkheden welhaast eindeloos. Stuk voor stuk zaken die uw kampeervakantie net even wat makkelijker, leuker, handiger of veiliger maken. Van handige opklaptafels tot aan een speciale ovenreiniger en van een heerlijke relaxfauteuil tot aan een partygrill die op gas werkt, u gaat het in onze kampeershop allemaal vinden. Bovendien voeren wij uitsluitend kampeerartikelen van topmerken en hoge kwaliteit. Ook op het gebied van caravan voortenten en caravan accessoires is het aanbod breed en diep. Zo kunnen wij u altijd een passend aanbod doen. En uiteraard geven we u desgewenst goed en bruikbaar advies waar u echt wat aan heeft. Wij zien u per slot van rekening graag weer terug in onze kampeerwinkel!

Altijd aantrekkelijke aanbiedingen

Een regelmatig bezoekje aan onze kampeershop of webshop is sowieso aan te bevelen want wij hebben een sterk wisselende voorraad en altijd weer nieuwe aanbiedingen. Veel artikelen zijn rechtstreeks en zonder levertijd uit onze voorraad leverbaar. Daardoor kunt u direct gaan genieten van uw aankoop. Vanaf € 100,- versturen we uw bestelling bovendien gratis door heel Nederland wat winkelen in onze webshop heel aantrekkelijk maakt. Maar gelukkig kunnen en mogen we u ook in onze winkel weer ontvangen. Voor velen is het lekker rondsnuffelen in onze winkel nu eenmaal een leuke belevenis. Bovendien ervaart u onze service en klantvriendelijkheid dan aan den lijve.

kampeerwinkel

U bent van harte welkom in onze kampeerwinkel

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voortent, een luifel, BBQ, kooktoestel of koelbox, in onze kampeerwinkel of webshop gaat u het ongetwijfeld vinden voor een aantrekkelijke prijs. Tevens bieden we altijd leuke aanbiedingen in de verschillende productcategorieën. En als u er dan toch bent, neem dan vooral ook een kijkje in onze camper- en caravanshowroom voor een aantrekkelijk geprijsd voorraadmodel of juist de nieuwste 2021-modellen. Wij zien uw bezoek graag tegemoet. Tot ziens bij Vinken Caravans in Asten!

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact