Knaus DESEO is de meest flexibele oplossing

Wist u dat er een Knaus caravan bestaat die naast comfortabel en compleet uitgerust ook de mogelijkheid biedt om te fungeren als ideaal transportmiddel van bijvoorbeeld twee motorfietsen? Met de vernieuwde Knaus DESEO, die nu bij Vinken Caravans leverbaar is, heeft dankzij een variabele ruimte-indeling en toekomstgerichte constructie de perfecte balans tussen transport-, en woonruimte. Met de Knaus DESEO neemt u alles mee op vakantie dat niet thuis mag blijven. Of het nu motorfietsen, surfplanken of fietsen zijn: in de laadruimte van deze stijlvolle Knaus-caravan wordt alles veilig opgeborgen.

Ruimte voor alles dat uw vakantie onvergetelijk maakt

Wilt u comfortabel kamperen maar wel alle ruimte hebben om ook op uw favoriete vakantiestekje uw hobby uit te kunnen oefenen? Met de Knaus DESEO is het mogelijk! Want of u nu een complete duikset, surfplank of motorfiets wilt meenemen, in het flexibel in te delen interieur is er volop de ruimte voor. Zo is deze slimme caravan tijdens de vakantiereis een perfect transportmiddel terwijl u ‘m eenmaal op locatie zo omtovert tot comfortabel en sfeervol ingericht vakantieverblijf. Het beste van twee werelden verpakt in een fraai gelijnde caravan. De Knaus DESEO is de ultieme ‘laadmeester’ waardoor je jouw hobby gewoon meeneemt op vakantie!

Functioneel, comfortabel en nog ruimer dankzij vernieuwde achterklep

Het functionele en tegelijkertijd stijlvolle interieur van de Knaus DESEO verrast u keer op keer door zijn slimme indeling. De vernieuwde achterklep op het 2021-type maakt ‘m daarbij nog slimmer en ruimer. Door de enorme afmetingen lijkt het ook als je binnen verblijft alsof je buiten bent! Als u daarnaast kiest voor het optionele Transport Plus-pakket, krijgt de DESEO een nog praktischer hart dankzij een oprijplaat, twee stevige motorfietshouders en 10 sjorogen. Om alles veilig te kunnen vervoeren, omvat het pakket ook een chassis met een laadvermogen van maximaal 2.000 kg. Voor het woongedeelte bevat de transportvariant een bijzonder plaats besparende opklapbare zitbank en verder het optionele hefbed. Heerlijk comfortabel kamperen en tegelijkertijd een ritje door de bergen met uw eigen motorfietsen, de Knaus DESEO maakt het mogelijk!

Alle pluspunten van de Knaus DESEO op een rijtje:

> Toekomstgerichte FibreFrame-technologie
> Flexibele ruimte-indeling
> Revolutionair design
> Hoge laadreserves (8 m3 en tot maximaal 2.000 kg laadvermogen)
> Wegklapbare led-tv
> Keuken met 2-pits gasfornuis en ruime koelkast
> Max. 4 slaapplaatsen
> Unieke nachtsignatuur
> Servicemodule in de gaskast

U bent van harte welkom bij Vinken Caravans!

Of u nu kiest voor de uiterst praktische Knaus DESEO of juist de pluspunten van alle andere nieuwe 2021/2022-modellen wilt ervaren, u bent van harte welkom voor een nadere kennismaking. Graag tot ziens bij Vinken Caravans in Asten.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact