Het voordeel van de nieuwe collectie? De huidige collectie!

Nu het hoogseizoen van 2020 weer achter ons ligt, maken we ons bij Vinken Caravans weer op voor het najaar. Traditiegetrouw is dat de periode waarin de nieuwste modellen worden geïntroduceerd. Laat dat nu precies de reden zijn waarom wij de huidige modellen nu extra in het (najaars) zonnetje zetten. Want met een 2020-model schaft u een hagelnieuwe caravan aan voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.

 

Nieuwe 2021 caravan modellen Knaus - Vinken Caravans Asten

Schaf nu extra voordelig een 2020-model aan bij Vinken Caravans

Op dit moment hebben wij nog diverse modellen op voorraad van onze kwaliteitsmerken Knaus, Weinsberg, Tabbert en T@b. Doordat we rechtstreeks uit voorraad leveren, kunt u direct gaan genieten van uw caravan. Alle voorraadmodellen zijn extra scherp geprijsd en u kunt nu nog kiezen voor diverse modellen en uitvoeringen. Wacht echter niet te lang met beslissen want voor de 2020-modellen geldt: ‘op is ook echt op’. Kom daarom langs in onze showroom in Asten en laat u uitgebreid informeren door een van onze verkoopadviseurs over de mogelijkheden. Een ding is zeker: u maakt hoe dan ook een geweldige deal!

Caravan modellen 2020 uit voorraad leverbaar - Vinken Caravans

Maak kennis met de nieuwste 2021-modellen

Naast de aantrekkelijke voorraadmodellen caravans, presenteren we u in onze showroom ook graag met gepaste trots de nieuwste 2021-modellen van Knaus, Weinsberg, Tabbert en T@b. Elk merk pakt op zijn eigen manier uit en introduceert verschillende nieuwtjes. Bijzonder bij Knaus is de introductie van unieke ’60 Years’ actiemodellen ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het merk en tegelijkertijd de 100e verjaardag van de oprichter van Knaus. Het zijn jubileummodellen op basis van de bestsellers. Voor de caravans is dat de KNAUS SÜDWIND 60 YEARS. Alle uitvoeringen kenmerken zich door een unieke speciale uitrusting en een onovertroffen prijs‐prestatieverhouding. Elke actiemodel is uitgerust met een in stormblauw uitgevoerd chassis, 60 YEARS Deco‐pakket, kussen met 60 YEARS‐logo en een speciale sticker „Knaus 60 jaar”

Het exclusieve model SÜDWIND 60 YEARS overtuigt als jubileummodel met talrijke bijzonderheden. Naast bovenstaande punten is een Bluetooth‐geluidssysteem aanwezig, zijn de zijwanden uitgevoerd in glad plaatstaal, is er een Waterfiltersysteem BWT en een neuswiel met kogeldrukmeter. Kortom, met deze Knaus SÜDWIND koopt u een unieke caravan die is voorzien van een zeer speciale uitrusting.

Caravan voorraad modellen 2020 - Vinken Caravans

U bent van harte welkom bij Vinken Caravans!

Of u nu kiest voor een aantrekkelijk geprijsd voorraadmodel of juist de pluspunten van alle nieuwe 2021-modellen wilt ervaren, u bent van harte welkom voor een nadere kennismaking. Graag tot ziens bij Vinken Caravans in Asten.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact