Oktober Kampeermaand komt eraan !!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) komende maand niet doorgaat, introduceren we de Oktober Kampeermaand. Oftewel een maand waarin kamperen de klok slaat. Allerlei aanbiedingen die we normaal gesproken alleen op de beurs in Utrecht hebben kunnen we vanaf nu gewoon in onze eigen showroom in Asten tot eind oktober aanbieden.

 

 

Maak kennis met de nieuwste 2021-modellen

Naast de aantrekkelijke voorraadmodellen caravans, presenteren we u in onze showroom ook graag met gepaste trots de nieuwste 2021-modellen van Knaus, Weinsberg, Tabbert en T@b. Elk merk pakt op zijn eigen manier uit en introduceert verschillende nieuwtjes. Bijzonder bij Knaus is de introductie van unieke ’60 Years’ actiemodellen ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het merk en tegelijkertijd de 100e verjaardag van de oprichter van Knaus. Het zijn jubileummodellen op basis van de bestsellers. Voor de caravans is dat de KNAUS SÜDWIND 60 YEARS. Alle uitvoeringen kenmerken zich door een unieke speciale uitrusting en een onovertroffen prijs‐prestatieverhouding. Elke actiemodel is uitgerust met een in stormblauw uitgevoerd chassis, 60 YEARS Deco‐pakket, kussen met 60 YEARS‐logo en een speciale sticker „Knaus 60 jaar”

Het exclusieve model SÜDWIND 60 YEARS overtuigt als jubileummodel met talrijke bijzonderheden. Naast bovenstaande punten is een Bluetooth‐geluidssysteem aanwezig, zijn de zijwanden uitgevoerd in glad plaatstaal, is er een Waterfiltersysteem BWT en een neuswiel met kogeldrukmeter. Kortom, met deze Knaus SÜDWIND koopt u een unieke caravan die is voorzien van een zeer speciale uitrusting.

Caravan voorraad modellen 2020 - Vinken Caravans

U bent van harte welkom bij Vinken Caravans!

Of u nu kiest voor een aantrekkelijk geprijsd voorraadmodel of juist de pluspunten van alle nieuwe 2021-modellen wilt ervaren, u bent van harte welkom voor een nadere kennismaking. Graag tot ziens bij Vinken Caravans in Asten.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact