Huur een camper van Vinken en ervaar je de ultieme vrijheid

Wij begrijpen als geen ander dat u behoefte heeft aan een vakantie waarbij echt niets hoeft en alles mag. Als er een manier is waarop je “vrijheid, blijheid” optimaal kunt beleven, dan is het wel door een camper te huren. Vinken Campers heeft in Asten een ruime keuze in campers van het kwaliteitsmerk Weinsberg. Door een van onze campers te huren, gaat u gegarandeerd een zorgeloze vakantie tegemoet!

 

Op vakantie met een Weinsberg camper van Vinken

Of u nu een ervaren camperaar bent of juist voor het eerst een campervakantie wilt beleven, een camper huren biedt een aantal grote voordelen. Zo krijgt u bij Vinken Campers altijd een van de nieuwste modellen mee. Zo gaat u op vakantie met een moderne camper die u veilig en comfortabel van A naar B brengt. Daarnaast hoeft u in tegenstelling tot koop geen grote investering vooraf te maken en heeft u ook geen zorgen over de vaste lasten zoals verzekering, stalling, wegenbelasting, onderhoud en afschrijving. Zeker als u maar een paar weken per jaar op vakantie wilt met een camper, is een camper huren een voordelige en bovenal zorgeloze keuze!

Camper huren verhuurbedrijf Vinken Campers Asten

De voordelen van een camper huren bij Vinken

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom adviseert en begeleidt Vinken elke klant die een camper bij ons wil huren. Aangezien niet iedereen bekend is met het gebruik van de camper, krijgt de huurder op verzoek een uitgebreide uitleg over alle belangrijke onderdelen zoals de gasflessen, thermostaat, luifel, toiletcassette. Tijdens deze instructie die plaatsvindt bij de uitreiking van de camper nemen wij ruim de tijd voor u en heeft u alle tijd om uw vragen te stellen. Bij ons huurt u een camper per week. In het huurcontract staan alle verplichtingen van de huurder en de verhuurder vermeld en staat ook de ophaaldatum en de dag en het tijdstip waarop de camper moet worden ingeleverd. Bij Vinken Campers huurt u veilig en vertrouwd zonder verrassingen achter af. Bij het huren van een camper zijn daarom de volgende zaken inbegrepen:

❱ Inclusief verzekering
❱ Inclusief onbeperkt aantal kilometers
❱ Inclusief uitgebreid advies en begeleiding

Niet inbegrepen zijn verkeersovertredingen en de schoonmaakkosten van de camper. Er bestaat de mogelijkheid om bij ons een tafel en stoelen te huren voor een aantrekkelijke prijs.

Vinken Campers in Asten is een erkend BOVAG-bedrijf waardoor u een camper huurt bij een vertrouwd adres. U bent daardoor verzekerd van goede informatie over het campergebruik en heldere (huur)voorwaarden.

Verhuur Weinsberg campers Vinken Caravans

Volop keuze in het huren campers

U huurt bij ons een camper van het kwaliteitsmerk Weinsberg. U kunt kiezen uit een camper die is voorzien van 2 of 4 slaapplaatsen. Zo is er altijd een camper die aansluit bij uw situatie. Alle campers die wij verhuren, kunt u gewoon besturen met een rijbewijs B.

Doordat wij u op vakantie laten gaan met vrijwel nieuwe campers, bent u verzekerd van een moderne en veilige camper die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard zijn de campers volledig uitgerust. U hoeft alleen maar de koelkast zelf te vullen en uw favoriete tuinstoelen mee te nemen en de vakantie kan beginnen! Gaat u de ultieme vrijheid ervaren met een camper van Vinken Campers uit Asten?

U bent van harte welkom bij ons bedrijf of vraag hier meer informatie op over het huren van een camper!

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact