Rij zorgeloos de zomer tegemoet

Ga op zeker met de Vakantiecheck van Vinken Caravans. Nu we gelukkig weer reisplannen kunnen maken, bent u wellicht ook van plan om er weer lekker op uit te trekken met uw caravan, vouwwagen of camper. Want of u nu een paar dagen in eigen land er op uit wilt of juist een aantal weken in het buitenland, de zomermaanden lenen zich uitstekend voor een heerlijke vakantie.

Speciaal voor u is er de Vakantiecheck die wordt uitgevoerd door het Vinken Service Centrum. Na het uitvoeren van de Vakantiecheck weet u zeker dat uw caravan, camper of vouwwagen klaar is voor een veilige en prettige vakantie!

 

Waarom een vakantiecheck?

Waarschijnlijk heeft uw caravan, camper of vouwwagen al een lange tijd stil gestaan. Daardoor is de kans op bijvoorbeeld uitgedroogde banden of aangetaste onderdelen een stuk groter. Voor uw veiligheid is een grondige controle door Vinken Service voordat u op vakantie gaat daarom geen overbodige luxe. Immers, u zit tijdens de reis of in de vakantie natuurlijk niet te wachten op technische mankementen, klapbanden en/of bekeuringen.

Met de Vakantiecheck van Vinken Service kunt u zichzelf een hoop ellende besparen. Onze technische specialisten verrichten aan de hand van een uitgebreide checklist de inspectie. Mochten er mankementen aan het licht komen, dan nemen we contact met u op voor een vrijblijvend reparatie advies. Laat uw mobiele vakantiewoning vakkundig door onze specialisten controleren voor u vertrekt. Bij Vinken Service in Asten staan we graag voor u klaar!

banner - vinken - vakantiecheck

Onze uitgebreide lijst controlepunten

Tijdens de uitgebreide Vakantiecheck laten wij niets aan het toeval over. Hierdoor kunnen wij u na de Vakantiecheck het geruststellende gevoel geven dat uw caravan, camper of vouwwagen optimaal is voorbereid op uw vakantie.

De onderstaande punten worden nauwkeurig gecontroleerd:

> Banden (hierbij letten we op het draagvermogen, droogtescheuren, profiel en bandenspanning)
> Stabilisator
> Chassis
> Koppelingen
> Losbreekinrichtingen en kabelaansluiting
> Gasfles, vulslang, leidingen (visuele controle van het complete systeem)
> Remmen (test van de parkeerrem en oplooprem)
> Bevestiging hulpkoppeling
> Wielen (controle van onder meer de as en de lagers)
> Uitdraaisysteem
> Neuswiel
> Elektrische installatie

Ga op zeker en zorg dat uw caravan, camper of vouwwagen goed is voorbereid zodat u kunt uitkijken naar een zorgeloze vakantie. Maak daarom snel een afspraak en geniet straks van uw welverdiende vakantie!

Maak direct een afspraak

banner - vinken - remmentest

Vinken Service: uw betrouwbare onderhoudspartner

Vinken Service is de service-organisatie van Vinken Caravans uit Asten en is gespecialiseerd in technische werkzaamheden aan caravans, campers, aanhangwagens e.d. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, schadeherstel en montage service voor accessoires. Door de jaren heen is onze werkplaats uitgegroeid tot een hypermodern Service Centrum waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties van de meest uiteenlopende aard. Wij besteden daarnaast veel aandacht aan het opleidingsniveau van onze technische medewerkers. Vinken Service is door zowel BOVAG als FOCWA schade gecertificeerd.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact