Maatregelen omtrent Corona

Vinken Caravans is “gewoon” open

In deze tijd waarin het Corona virus ons dagelijks leven beheerst, begrijpen wij dat er vragen ontstaan rondom onze activiteiten. Allereerst willen we benadrukken dat onze showroom, winkel en werkplaats vooralsnog gewoon open zijn volgens de reguliere openingstijden. Voor uw en onze veiligheid hebben we wel enkele maatregelen genomen. Deze kunnen wat klantvriendelijkheid en service betreft wat anders overkomen dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM

Om lichamelijk contact te vermijden zullen wij geen handen schudden en blijven wij op een gepaste afstand van anderhalve meter van onze klanten. Zoals u van ons gewend bent zullen wij u wel met een glimlach begroeten en zorgen dat u de dezelfde vertrouwde service ontvangt. Onze medewerkers zullen extra letten op de hygiëne. Denk hierbij aan het regelmatig handen wassen met water en zeep en het vaker reinigen van deurklinken, trapleuningen enz. Wij rekenen erop dat ook u als klant in deze periode extra let op de hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen.

Contactloos pin betalingen

In zowel onze showroom als werkplaats geven wij de voorkeur aan contactloze pinbetalingen, omdat overhandiging van contant geld een groter besmettingsrisico met zich meebrengt. Bij de receptie van onze werkplaats laten wij nog slechts 4 personen tegelijkertijd in onze wachtruimte verblijven. Ook hierbij geldt dat onze medewerkers op gepaste afstand blijven en er geen goederen, bijvoorbeeld sleutels, worden overhandigd. Wanneer u uw caravan of camper bij ons achterlaat kunt u de sleutels en eventuele andere spullen bij onze medewerker die u helpt met afkoppelen in een plastic hoes deponeren.

Vragen?

Heeft u een afspraak met onze werkplaats of showroom maar u voelt zich niet goed, dan kunnen wij eenvoudig uw afspraak verzetten. We helpen u dan graag op een ander moment. Voor verdere verscherping en/of aanpassingen aan deze en toekomstige maatregelen, raden wij u aan om deze pagina in de gaten te houden.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact