Kampeer en caravan jaarbeurs

De nieuwste caravans en bijzondere primeurs, dat is wat je kunt verwachten op de kampeer en caravan jaarbeurs van 5 tot en met 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Namens Vinken Caravans zijn Laurens, Thijs en Frans aanwezig.

 

Een aantal noviteiten, die op de beurs aanwezig zijn, verklappen wij alvast; de onthulling van het nieuwe topmodel van Knaus en het nieuwe instapmodel van Tabbert.

Knaus Azur

Met deze caravan positioneert het Duitse merk zich in de premiumklasse. Bijzonder is de fibreframe-technologie die de Azur een robuuste, zelfdragende constructie oplevert. Aan de binnenkant is de styling heel bijzonder, met antracietkleurige wanden en plafonds, een lichte houtkleur en witte ladefronten in de keuken. Innovatief is dat het interieur onder een kleine hoek is geplaatst. Dat resulteert in meer ruimte bij de keuken en het bed.

Tabbert Pep Pantiga

De Tabbert PEP is vervangen door de Pep Pantiga, een nieuwe instapserie bij Tabbert. Hij bestaat uit drie modellen, waarbij vooral de kleine 390 WD opvalt: een compacte tweepersoonscaravan met aan de binnenkant folies met glittereffect die het interieur een bijzondere uitstraling geven. Buiten vallen vooral de extra grote zijramen op.

Voor meer info over de beurs, zoals entreekaarten, openingstijden en het workshopprogramma, kijk op de website: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact