Vinken Caravans & Campers overgenomen door Volvo Rutten Groep

Vinken Caravans & Campers uit Asten heeft een nieuwe eigenaar. De broers Harold en Harm Rutten – in de regio Oost-Brabant, Noord- en Midden Limburg bekend van de Volvo Rutten Groep en van Rutten Ridderbeks – hebben het stokje overgenomen van Jan van den Boomen. Het enthousiaste en gemotiveerde team van medewerkers blijft in dezelfde samenstelling en ook aan de vertrouwde service verandert niets door de overname.

 

overname Vinken Caravans door Volvo Rutten Groep

Harold en Harm Rutten hadden al langer de wens om zich ook binnen de kampeermiddelenbranche te vestigen, zo is in 2021 het familiebedrijf Rutten Ridderbeks uit Echt toegevoegd aan de organisatie en is de overname van Vinken Caravans & Campers een perfect passende uitbreiding en aansluiting in het verzorgingsgebied. “Het is, net als Volvo Rutten, een familiebedrijf. Voor ons voelt dat heel goed. En we zijn blij dat door deze overname we over een uitgebreid pallet aan merken, producten en diensten beschikken. De zorgvuldig opgebouwde naam van Vinken en het in vele gevallen jarenlange contact met de klant is heel waardevol voor ons bedrijf. Vanaf heden zal ik op de achtergrond betrokken zijn bij de bedrijfsvoering”, aldus een trotse directeur-eigenaar Harold Rutten.

Jan van den Boomen is blij met de nieuwe eigenaren. “De gebroeders Rutten zijn bekende ondernemers in de regio. Bij hen had ik meteen een goed gevoel. Onder meer omdat ze een familiebedrijf runnen, net als wij. Zij begrijpen hoe dat werkt en dat is prettig voor onze klanten en medewerkers.”

Vertrouwd aanspreekpunt

Zoals eerder aangehaald blijven alle medewerkers werkzaam bij Vinken Caravans & Campers. Individueel en als team zijn zij het aanspreekpunt voor de klant via de (online) kampeershop of bij aanschaf- of onderhoud van een caravan of camper.

Op de foto (van links naar rechts); Harm Rutten (eigenaar), Thijs Hoeben (vestigingsdirecteur), Jan van den Boomen (oud-eigenaar) en Harold Rutten (eigenaar).

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact