T@B: Stijlvol en strak, aantrekkelijk en ongecompliceerd

Wie gaat kamperen, ervaart de ultieme vrijheid. Dat hoeven wij u vast niet meer uit te leggen. Wil je echt ‘back to basics’? Dan is een caravan van T@B echt wat voor u. Dankzij z’n iconische en zeer herkenbare design, zijn de compacte caravans van T@B geknipt voor wie terug wil naar de essentie: een dak boven je hoofd in een slim ingerichte ruimte die verrassend mooi is afgewerkt. Want compact en eenvoudig betekent bij T@B beslist niet dat er bezuinigd is op kwaliteit. Integendeel! Vinken Caravans laat je in de showroom aan de Ommelseweg in Asten graag kennismaken met de slimme T@B-caravanserie!

t@b caravan

Slim concept met maximale ruimte kenmerkt de T@B-filosofie

Dankzij de ongekend slimme indeling van de T@B-caravans is het bijna ongelofelijk hoeveel ruimte de ontwerpers hebben weten te creëren. Zo heeft men elke centimeter optimaal benut en is er meer dan voldoende ruimte om er met z’n tweetjes heerlijk op uit te trekken. T@B levert de caravan in twee verschillende groottes (de 320 en de ruimere 400) en verschillende uitvoeringen (zoals de al lekker complete Basic, de stoere Offroad of unieke Mexican Sunset of smaakvolle Metropolis-uitvoering). Bovendien zijn er uiteenlopende opties af fabriek beschikbaar zodat je de T@B van jouw dromen helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. De voorpret begint al op onze website waar je de T@B ook kunt configureren. In onze ruime showroom staan diverse modellen opgesteld en krijg je deskundig advies en uitgebreide uitleg van onze verkoopadviseurs. We hebben zelfs een T@B-caravan beschikbaar voor de verhuur zodat je het ware T@B-gevoel zelf aan den lijve kunt ondervinden!

Uniek en opvallend zijn de T@B Mexican Sunset editions bij Vinken

Dankzij het uitgesproken design zal je met een T@B-caravan al snel de show stelen. Wie het leuk vindt om nog extra in het oog te springen, kan bij Vinken kiezen voor een T@B Mexican Sunset. De kleurrijke, grafische prints maken van deze T@B een eyecatcher van formaat. Maar ook de unieke Offroad versie op basis van de 320 is een uitvoering waar je hart direct sneller van gaat kloppen. Met z’n stoere uitstraling, extra grote banden en talrijke features in offroad-look is dit een fantastische caravan die helemaal past bij de trend van nu. Maar ook de Metropolis met doorlopende frameranden en een unieke bestickering geven de ijzersterke basislijnen van de T@B een extra boost. Welke uitvoering je ook kiest, met een T@B caravan steel je altijd en overal de show!

Kom kennismaken met T@B-caravans in de showroom van Vinken

De beste manier om alle pluspunten van de compacte T@B-caravan te ervaren, is om deze zelf te komen bewonderen in de ruime showroom van Vinken. Gelukkig is dat op afspraak ook gewoon weer mogelijk waarbij wij uiteraard alle RIVM-maatregelen in acht nemen. Tijdens uw bezoek bij Vinken Caravans in Asten, nemen we graag uitgebreid de tijd om u op de hoogte te stellen van alle details die de T@B-caravans zo uniek maken. Tevens informeren onze specialisten u graag over de gunstige financierings- en verzekeringsmogelijkheden. Zo kunt u komend seizoen zorgeloos gaan genieten van uw aanschaf. Lieveren een T@B-caravan huren? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Informeer bij ons naar de mogelijkheden omtrent verhuur.

Laatste nieuws

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact