Huisbeurs 2019

Voor de 5e keer alweer houden wij onze jaarlijkse huisbeurs. Een gezellige beurs waar iedereen die maar een beetje van kamperen houdt zijn hart kan ophalen.

 

Inmiddels hebben wij door het hele land bekendheid verworven aangezien wij zelf benaderd worden door bedrijven die deel willen nemen aan onze huisbeurs.

Dit weekend 16 en 17 maart staat altijd in het teken van het goede leven en kamperen. Dus ook voor de niet kampeerder is er voldoende te doen om een bezoek aan onze showroom te brengen.

Wat dacht u van een Nederlandse wijnboer die al vele jaren een bekroonde wijn maakt, of een groep jonge mannen welke een fantastisch bier brouwen. Bent u op zoek naar een goede fiets, of die makkelijke vouwfiets? Beide zijn aanwezig op onze beurs. Zoekt u misschien een auto die uw caravan makkelijk kan trekken, of een auto met een hoge instap die geen caravan hoeft te trekken. U wil met de caravan op pad maar weet nog niet naar welke camping. Ze zijn er uit Italië, Noorwegen, zweden, Duitsland, Nederland en natuurlijk de rest van Europa ook door middel van een campinggids. Maar voordat u op pad gaat moet de caravan schoon en zuiver zijn, geen probleem want of het nu om een poetsmiddel of bekleding gaat, ze zijn er allemaal.

Kom dit weekend gerust eens binnen wandelen, de koffie staat klaar voor u!

Vragen of advies nodig?

Neem contact met ons op of bel 0493 – 69 61 55

Naar contact